Login klantportaal

Over OVM Partners

Een onafhankelijk advieskantoor dat u als klant echt centraal stelt

OVM Partners is een financieel kantoor voor onafhankelijk advies, dat uw financiële sparring partner kan zijn.

Wij geven u inzicht in uw eigen financiële situatie, maken een verbinding met uw wensen en mogelijke situaties in de toekomst en begeleiden u bij uw eigen financiële keuzes. Daarnaast zijn wij een team van bevlogen mensen in een groeiende organisatie, die stuk voor stuk u als klant centraal stelt.

Wat wij u bieden, is uniek in Nederland. 

Onze kernwaarden:

Bij ons staat de klant werkelijk centraal. Dat is ook waarom we voor deze kernwaarden kiezen. Zolang deze door onze aderen stromen, doen we het goed:

Onafhankelijk

Als wij onafhankelijk zijn, kunt u ons vertrouwen
Wij hebben er geen enkel belang bij of u een keuze linksom of rechtsom maakt. Geen kick-backs, geen verstopte vergoedingen. En dat maakt dat we 100% onafhankelijk advies geven. Zo kunnen wij garanderen dat uw belang bij ons voorop staat.

Ontzorgen

Als wij u ontzorgen, ervaart u gemak
Dat waar wij druk mee zijn, de financiële producten en alle wet- en regelgeving die daarbij hoort, is voor veel mensen een lastig en vervelend onderwerp. Voordat je er echt vat op krijgt, moet je je erin verdiepen. En daar zijn wij goed in! Het scheelt veel tijd en energie als wij u begeleiden bij uw financiële keuzes.

Inzicht

Als wij u inzicht geven, geeft u dat rust
Het is ons doel om u inzichten te verschaffen in uw financiële situatie en de mogelijkheden die er zijn. Wat doet u met uw bezit en uw vermogen? U heeft inzicht nodig om bewuste keuzes te maken. Pas dan ervaart u de rust dat de juiste mensen uw vermogen beheren. Dat is onze drijfveer!

Ons verhaal: omdat we het anders doen

In 2015 startten we met ons advieskantoor en kozen we daarbij voor een andere aanpak. Een aanpak met minder standaardisatie en meer maatwerk. En zónder callcenter en vanuit persoonlijk contact. Een aanpak waarbij we onze expertise inzetten om werkelijk onafhankelijk te begeleiden in plaats van te verkopen. Zo bieden wij binnen de financiële branche een unieke dienst aan. Bovendien zijn we een groeiende organisatie met een positieve dynamiek. Dat maakt dat we met plezier naar ons werk gaan en durven te innoveren. 

Nieuwsgierig naar wie we zijn en wat we doen?

Neem gerust contact met ons op!

Complementaire partners

Vanaf 2021 bestaat OVM Partners uit 3 partners: Denis van Meurs, Sander Obbink en Hendrik Jan Hoeve. Alle 3 expert in de financiële dienstverlening met jarenlange ervaring, alle 3 even bevlogen als de rest van het team. Daarbij ligt Denis’ kracht in innovatie en groei, Sander is een vakinhoudelijke alleskenner en Hendrik Jan weet mensen te verbinden, zowel binnen het bedrijf als naar klanten toe. Zo vullen we elkaar aan. 

Wat onze klanten zeggen