Login klantportaal

Werken bij

Ovm Partners

OVM Partners is een financieel kantoor voor onafhankelijk advies. Wij zijn de financiële sparring partner van onze klanten.

Wij geven de klant inzicht in de actuele financiële situatie, maken een verbinding met de wensen en mogelijke situaties in de toekomst en begeleiden onze klanten bij hun eigen financiële keuzes. Daarnaast zijn wij een team van bevlogen mensen in een groeiende organisatie, die stuk voor stuk de klant centraal stelt.

Wat wij u bieden, is uniek in Nederland. 

Onze kernwaarden

Bij ons staat de klant werkelijk centraal. Dat is ook waarom we voor deze kernwaarden kiezen.
Zolang deze door onze aderen stromen, doen we het goed.

Onafhankelijk

Als wij onafhankelijk zijn, kunt u ons vertrouwen

Wij hebben er geen enkel belang bij of u een keuze linksom of rechtsom maakt. Geen kick-backs, geen verstopte vergoedingen. En dat maakt dat we 100% onafhankelijk advies geven. Zo kunnen wij garanderen dat uw belang bij ons voorop staat.

Ontzorgen

Als wij u ontzorgen, ervaart u gemak

Dat waar wij druk mee zijn, de financiële producten en alle wet- en regelgeving die daarbij hoort, is voor veel mensen een lastig en vervelend onderwerp. Voordat je er echt vat op krijgt, moet je je erin verdiepen. En daar zijn wij goed in! Het scheelt veel tijd en energie als wij u begeleiden bij uw financiële keuzes.

Inzicht

Als wij u inzicht geven, geeft u dat rust

Het is ons doel om u inzichten te verschaffen in uw financiële situatie en de mogelijkheden die er zijn. Wat doet u met uw bezit en uw vermogen? U heeft inzicht nodig om bewuste keuzes te maken. Pas dan ervaart u de rust dat de juiste mensen uw vermogen beheren. Dat is onze drijfveer!

Openstaande vacatures

Jouw toekomstige collega's

Marc ovm

Marc Trein

Specialist Vermogensbegeleiding

Hans ovm

Hans Bleijenberg

Assistent Vermogensbegeleiding

Rob Bar OVM Partners 2

Rob Bär

Specialist Estate Planning

Niek ovm

Niek Brundel

Specialist Financial Life Planning

Kim ovm

Kim Peters

Specialist Financial Life Planning

marieke ovm

Marieke van Giessen

Assistent Financial Life Planning