Login klantportaal

Private Markets

Toegang tot exclusieve investeringsmogelijkheden

Zoekt u naar alternatieve investeringsopties die bij kunnen dragen aan de spreiding van uw vermogen? 

Wij begrijpen de complexiteit en unieke aard van Private Markets en zijn er om u te begeleiden. Onze dienstverlening Private Markets is een aanvulling op Vermogensbegeleiding

Vermogensbegeleiding focust zich op vermogensbeheerders die op traditionele wijze via beursgenoteerde beleggingen hun beleggingsbeleid uitvoeren. Private Markets richt zich juist op investeringskansen buiten de beursgenoteerde beleggingen.

De vier stappen van Private Markets

Elke belegger is uniek, met individuele doelstellingen en risicotoleranties. Samen inventariseren wij uw specifieke behoeften en ontwikkelen een op maat gemaakt plan dat past bij uw doelen.

  1. Wij hebben een uitgebreid netwerk van betrouwbare partijen die exclusieve investeringsmogelijkheden in Private Markets aanbieden. Wij evalueren zorgvuldig elke aanbieder en presenteren u diegene die voldoen aan onze strenge selectiecriteria en uw individuele beleggingsdoelen.
  2. Samen met u bepalen we welke partijen we uitnodigen voor een educatieve sessie, waarin de geselecteerde partijen hun propositie kunnen toelichten.
  3. Nadat u een keuze gemaakt heeft, nemen wij het administratieve proces zoveel mogelijk voor u uit handen.
  4. Met een geconsolideerde rapportage bieden wij u inzicht in uw vermogensallocatie en toetsen we of de inrichting van uw vermogen optimaal aansluit bij uw Financial Life Planning.

Private Markets bieden toegang tot investeringsmogelijkheden met een mogelijk hoog groeipotentieel. Door te investeren in jonge, veelbelovende bedrijven of andere alternatieve activa, kunt u profiteren van het potentieel aantrekkelijke rendement op lange termijn.

Bovendien bieden Private Markets ook bescherming tegen de volatiliteit van de openbare markten, omdat ze vaak minder gevoelig zijn voor schommelingen op korte termijn.

Voor onze dienstverlening vragen wij een vaste vergoeding. Dat is helder en transparant.

Neem vrijblijvend contact met ons op om kennis te maken en uw situatie en mogelijkheden te bespreken. Wij staan klaar om u te helpen.

Wat onze klanten zeggen