Login klantportaal

Relatiemanager Financial Life Planning

Vacture Ovm Partners

In de functie van Relatiemanager Financial Life Planning beheer je een eigen klantenportefeuille. Je bent zelfstandig gesprekspartner, maakt – in samenwerking – financiële plannen en treedt op als regisseur in een team van specialisten en assistenten. Je onderhoudt relaties, weet een band op te bouwen en begrijpt dat klanttevredenheid de basis is voor onze dienstverlening. Met interesse volg je de ontwikkelingen en actualiteiten in de sector en je bent in staat om hierover in gesprek te gaan met onze klanten. Bij ons krijg je de mogelijkheid om zelf invulling te geven aan processen en werkwijzen, in een dynamische omgeving waar de klant écht centraal staat. 

Wie zijn wij:

OVM partners is een  jong en snel groeiend onafhankelijk advieskantoor. Wij zijn gespecialiseerd in Financial Life Planning, Estate Planning en Vermogensbegeleiding. Onze doelgroep bestaat primair uit partners van grote advocaten- en accountantskantoren, maar ook ondernemers (DGA’s) en vermogende particulieren weten ons te vinden. Ons kantoor bestaat uit een team van 11 professionals, die onze klanten op onafhankelijke wijze bijstaan met hun financiële vraagstukken. Onze doelgroep is gedreven, wil ontzorgd worden en zoekt een sparring-partner. Om invulling te geven aan onze groei, zijn wij op zoek naar een Relatiemanager Financial Life Planning. 

Wie ben jij:

We zijn op zoek naar een energieke en ambitieuze collega, die ervoor kiest om in een ‘kleiner team’ meer verantwoordelijkheid te dragen. Je hebt 5 tot 10 jaar ervaring als gesprekspartner in onze markt en wil in een omgeving werken waar het over klanten gaat. Je bent op zoek naar inhoud, wil doorgroeien en jezelf ontwikkelen. Je bent een teamspeler, communicatief ingesteld en ziet samenwerken als een vanzelfsprekendheid. 

Vereisten:

 • Je hebt een HBO of WO werk – en denkniveau, bij voorkeur CFP gecertificeerd of bereid deze opleiding te volgen.
 • Inmiddels heb je minimaal 5 tot 10 jaar werkervaring en/of affiniteit met de genoemde klantenportefeuille.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en werkt graag in teamverband.
 • Je bent een authentiek persoon, relationeel sterk, oprecht geïnteresseerd in mensen en hebt gevoel voor humor. 
 • Je bent 32 of 36 uur inzetbaar.

We bieden je graag:

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Veel ruimte en verantwoordelijkheid om (zelfstandig) met een exclusieve klantengroep te werken.
 • Een eigentijdse werkomgeving met flexibele werktijden, waarbij thuiswerken tot de mogelijkheden behoort.
 • Een uitstekend overig arbeidsvoorwaardenpakket.
 • Alle ruimte om jouw expertise verder te ontwikkelen en toe te passen.
 • Een fijn team met een informele werksfeer, waar hard gewerkt wordt en ruimte is voor plezier en ontspanning.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met of Denis van Meurs (denis@ovmpartners.nl) of Hendrik Jan Hoeve (hendrikjan@ovmpartners.nl)

Direct solliciteren: