Login klantportaal

Eén procentje meer of minder rendement? Wat maakt het nu eigenlijk uit?

Het risico, het rendement en de kosten zijn belangrijke factoren bij het selecteren van een vermogensbeheerder.

De impact van kosten op het rendement van uw beleggingsportefeuille

De factoren risico, rendement en kosten helpen bij het maken van een afgewogen en verantwoorde keuze voor een vermogensbeheerder. Een vermogensbeheerder die kan aantonen dat ze een juiste balans hebben tussen risico, rendement en kosten, is een betere keuze dan een beheerder die zich meer richt op één van deze factoren ten koste van de andere.Hoe wij een beheerder beoordelen op rendement en risico? Daarover meer in een volgende post. Nieuwsgierig naar onze dienstverlening rondom vermogensbegeleiding? Neem gerust contact met mij op.

De impact van kosten op het rendement van uw beleggingsportefeuille

Wat is uw financiële situatie na 1 jaar? Bent u al een stap dichterbij de doelen die we gezamenlijk stelden? Misschien is uw situatie veranderd: verhuizing, scheiding. Of uw toekomstwensen: eerder stoppen met werken, grotere toekomstplannen. Hiervoor plannen we ieder jaar het updategesprek. 

Laten we de papieren rompslomp zoveel mogelijk beperken. Onze digitale kluis voor uw documenten is daarvoor een handig middel. Ook met onze persoonlijke aandacht en uitstekende bereikbaarheid maken we het u zo gemakkelijk mogelijk. Zo ontzorgen wij u.

Marc Trein

Marc Trein

Specialist Vermogensbegeleiding

Deel dit bericht

Andere interessante berichten

wijzigingen in belastingheffing box 3
Financial Life Planning

De impact van de wijzigingen in belastingheffing box 3

Er komt steeds meer duidelijkheid rondom de wijzigingen in belastingheffing box 3. Uiteindelijk wordt er met de nieuwe vermogensbelasting in box 3 gewerkt naar een stelsel waarin de ‘werkelijke rendementen’ worden belast. Maar hoe is de situatie nu. In deze blog een beknopte weergave, waarbij staatssecretaris Van Rij inmiddels met nieuwe voorstellen is gekomen.

Lees verder »
risco in beleggingsportefeuille
Vermogensbegeleiding

De impact van risico’s in uw beleggingsportefeuille

“You don’t find out who’s been swimming naked until the tide goes out” Deze inmiddels beroemde woorden sprak Warren Buffett tijdens de aandeelhoudersvergadering van Berkshire Hathaway in 1994. Sindsdien is dit in de financiële sector een veelgebruikte uitdrukking geworden om aan te geven dat in tijden van turbulentie op financiële markten ineens opvalt wie er (te) veel risico genomen heeft in de samenstelling van een beleggingsportefeuille.

Lees verder »
Wat onze klanten zeggen